Parkeren Thermae 2000

Parkeren Thermae 2000


Sta daggasten toe om Hotelparking te gebruiken, afhankelijk van de bezetting van het hotel … op deze manier hebben we onze klant geholpen een nieuwe inkomstenstroom te creëren op basis van deze case.

Thermae 2000 Spa Resort is een groot gebruiker van onze unieke oplossing. En nu hebben ze de extra stap gezet door ons een allesomvattende oplossing te laten creëren voor hun Hotel Parking. We hebben al meerdere klanten die xPlan gebruiken met een geïntegreerde parkeeroplossing, waardoor ze kaartjes kunnen printen voor gasten om de parking te verlaten of hun parkeertarief samen met hun uitgaven kunnen betalen aan de Self Service Checkout Terminal.

Bij Thermae 2000 is de Hotel Parking beperkt in ruimte, maar op bepaalde dagen is er voldoende ruimte voor dagbezoekers om te parkeren, afhankelijk van de bezetting en aankomst / vertrek bij het hotel. De parkeerplaats van het hotel werd tot voor kort alleen gebruikt door hotelgasten, waardoor het potentieel onbenut bleef. Maar dagbezoekers mogen alleen op deze parkeerplaats parkeren als er plaats is. En hoe structureer je een goede doorstroming waarbij hotelgasten automatisch vooraf hun parkeerticket krijgen? En wat te doen met de gehandicapte gasten van de Fysiotherapeut die ook gebruik mogen maken van deze parking? En hoe voorkom je dat dagbezoekers toegang krijgen tot de parking etc.?

De herstructurering van de parkeerplaats is gestart en onlangs hebben we de nieuwe xPlan-versie gelanceerd, inclusief deze geavanceerde parkeeroplossing. Voor Thermae 2000 is een nieuwe inkomstenstroom gecreëerd met een ROI van minder dan een half jaar.

Thermae 2000 gebruiken xPlan voor hun hele operatie. Van het boeken van (hotel) verblijven, RFID cashless betalen (activering van de massagestoelen in de bioscoop, automatisch factureren), Self Service Boek met behulp van de xPlan-terminals door het RFID-polsbandje te scannen, Planning, Horeca, Abonnementen, Marketing, E-Ticketing en veel meer!