Amadore Kamperduinen

Amadore Kamperduinen


Amadore Hotels & Restaurants is een Horeca groep met al haar locaties in de Nederlandse provincie Zeeland. Haar vestiging Kamperduinen was iets meer dan een jaar geleden door brand geteisterd. Als gevolg hiervan diende de vestiging te sluiten. Dit gaf de eigenaar de kans om het hotel te herontwikkelen naar zijn eigen visie, nadat het hotel een aantal jaren daarvoor uit een faillisement was overgenomen.

Amadore Kamperduinen ligt vlak naast de Duinen die de natuurlijke grens vormen met de schoonste stranden van Nederland en de Noordzee. En het hotel en de spa liggen ook vlak naast de wereldberoemde Oosterscheldekering, die door de American Society of Civil Engineers werd uitgeroepen tot een van de moderne zeven wereldwonderen. Het hotel kreeg een complete make over en als onderdeel hiervan kreeg de Spa van het hotel een complete upgrade en uitbreiding. Vervolgens werd de Spa omgedoopt tot A Thermen Zeeland (de A komt van Amadore).

Het biedt nu een van de meest uitgebreide (Hotel) Spa’s in Nederland, met een groot aanbod van behandelingen, sauna’s, baden, restaurant, health club en nog veel meer. Niet alleen voor de hotelgasten, maar ook voor bezoekers van buitenaf!

Wij hebben A Thermen Zeeland voorzien van een complete software oplossing, inclusief Toegangscontrole, Automatisch Plannen (behandelingen, arrangementen, entrees etc.), Cashless Betalen, Interface naar het hotel PMS, Online Reserveringen, E-Ticketing, ledenbeheer en nog veel meer. Ook hebben wij A Thermen Zeeland voorzien van handige RFID lockersloten, polsbandjes en readers. Alleen ingecheckte gasten krijgen toegang tot de spa, wanneer zij hun RFID armbandje scannen bij de toegangsdeur.

In nauwe samenwerking met Amadore hebben we ervoor gezorgd dat de spa de mogelijkheid had om reserveringen vooraf te verwerken, zodat hun marketing/commerciële acties ondersteund werden. Als onderdeel van hun marketinginspanningen zagen de Nederlandse TV-kijkers regelmatig hun commercial op de nationale televisie.